Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kipervika Legesenter AS
Fastlege i toppklasse
Lege: Liv Rønneberg SkrevetDenne legen ser hele mennesket og er godt forberedt til timen. Holder timeavtalene uten noe ventetid. Alltid blid og opplagt
Dyktig, lyttende, følger opp
Lege: Kristoffer Sandnes SkrevetJeg kan på det varmeste anbefale Kristoffer Sandnes som fastlege. Han er er tillitsvekkende, dyktig og flink til å følge opp meg som pasient. En blir ivaretatt på en svært god måte av dr Sandnes
Flink og tillitsvekkende
Lege: Kristoffer Sandnes SkrevetKristoffer tar problemene dine på alvor, forklarer og svarer på de spørsmålene jeg har på en god måte slik jeg skjønner.
Trygg og forståelselsesfull
Lege: John Duaas Wilhelmsen SkrevetVært min (og resten av familien sin) fastlege i mange år. Lytter og tar seg tid. Føler meg godt ivaretatt,
at han er oppriktig interessert i å hjelpe- viser omsorg. Henviser videre ved behov, forklarer hvorfor hvis han ikke ser dette hensiktsmessig. Synes også han er reflektert ad medisiner. Legen er imponerende flink til å kommunisere med/trygge sønnen min - som ellers er redd alt som heter leger!
Dyktig og lyttende lege
Lege: Oksana Valerijevna Sjadjuk SkrevetKunnskapsrik og imøtekommende . Lytter til pasienten . Rask å svare på pasientsky . Tar seg god tid ved konsultasjon . Henviser videre når det trengs .