Daaeskogen Legesenter

Langelandsvegen 17 6010 Ålesund

Siste vurderinger av behandlere ved Daaeskogen Legesenter

Stresset og Sta

Lege: Michael Aasen Skrevet

Ikke veldig åpen for at førsteintrykket hans kan være feil. Det er vansklig å få han til å forstå, og han låser seg lett til det første han mener. Når man prøver å forklare at det ikke er slik det føles, gir han uttrykk for at han menet at han vet best.

Det virker også som at han mener pasienten selv må ha løsningen. Og gir lite tilbakemelding med råd og hjelp til mulige løsninger.

I tillegg virker han veldig stresset og jeg følte meg rett og slett uønsket da de en gang lå på etterskudd på timene.

Alt i alt er jeg ikke særlig fornøyd og kommer til å bytte fastlege.

Grundig, profesjonell, lyttende

Lege: Olav Norvald Kopperstad Skrevet

Kjenner oss (familielege) og er alltid forberedt når en kommer til konsultasjon.
Tar alle «problemer» på alvor og tenker helhetlig.
Skriver ikke ut sykemeldinger og resepter om det ikke er nødvendig, men ønsker forbedring.

Anbefaler ikke !

Lege: Anders Olav Bjørkavåg Skrevet

Etter 3 første fastlegetimer spurte han meg om hva jeg ville gjøre med problemet jeg kom til han med. Då var det rett på minhelse og sette seg på venteliste til en annen. Grunnen til dette er at han virker heilt uintressert, uprofesjonell,stressa og opplever som har generelt lite kunnskap. Blir også fort sint og jeg føler han ler av problemene mine. Ingen evne til å lytte. Anbefaler ikke. Eineste positive er at han har ofte ledige timer, men det tar veldig lang tid på å få svar på e-konsultasjon eller få resept.

Uinteressert

Lege: Anders Olav Bjørkavåg Skrevet

Tar ikke pasientene på alvor. Virker rett og slett uinteressert. Sitter og skriver, og sier ingenting. Opplever at jeg må både stille og svare på aktuelle spørsmål. Samtidig er han vanskelig å nå.

Nedlatende

Lege: Victoria Guzenko Natvik Skrevet

Så ikke pasientens problem etter to kreftdiagnoser og fatigueproblematikk. Fikk ikke hjelp, dårlig kommunikasjon. Brukte flere minutter av tiden på å kjefte på pasienten uten forståelig grunn. Viser ikke forståelse for mennesker i vanskelige situasjoner. Har ikke tillit til denne legen.