Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Daaeskogen Legesenter
Burde ikke vært lege
Lege: Anders Olav Bjørkavåg SkrevetFøler at jeg blir ledd av og ikke blir hørt. Virker totalt uinteressert i meg og min helse. Har gått ut derfra etter hver time med klump i magen, og følelsen av at jeg var mer til bry og uten noe mer svar enn da jeg gikk inn.
Imøtekommende og kunnskapsrik
Lege: Victoria Guzenko Natvik SkrevetVictoria er en fantastisk lege som virkelig ser deg og ønsker deg det beste. Man blir tatt på alvor enten det er fysiske eller psykiske plager. Bytter pga. flytting, men kommer til å savne hennes imøtekommende vesen.
Lytter og kunnskapsrik
Lege: Olav Norvald Kopperstad SkrevetVil gjerne hjelpe og jeg føler at han bryr seg om at pasienten får det bedre etter å ha besøk han👏👏🤩
Fantastisk lege
Lege: Olav Norvald Kopperstad SkrevetEn lege time hos Kopperstad er alltid hyggelig og trivelig. Blir møt med forståelse og lett å følge seg trygg. Vil absolutt anbefale han som fast lege.
Apatisk fastlege
Lege: Anders Olav Bjørkavåg SkrevetHar ingen positive opplevelser når jeg har vært i kontakt med denne legen. Han virker ikke interessert i hva jeg har å si, ei heller det som plager meg. Det virker som at mannen mangler empati fullstendig, og er mye mer interessert i å få meg fortest mulig ut døra, uten å nødvendigvis hjelpe.
Det er også ikke lett å få time, og hjelp via meldingssystemet online kan man se langt etter.