Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kommunelegekontoret i Sula
Kjempe god lege
Lege: Håvard Johannes Refsnæs Skytterholm SkrevetHan prøver å gjøre ting etter boka, men ikke alltid.
Han er svert hyggelig, og han gjør sånn at jeg ikke gruer meg til å gå til lege.
Han veg det meste, men er villig til å lære, viss der er ting han ikke kan.
Middels bra lege
Lege: Øystein Mjelde Aasen SkrevetKnapp tid . Ikke så interessert i pasienten. Men ikke likegyldig heller. Vurderer nok om dette er noe alvorlig, hvis ikke: Så gå hjem!
Veldig bra
Lege: Silje Elisabeth Langnes SkrevetSeriøs og veldig flink lege, sydde en stygg rift i fingeren.
Nå viser det ingenting arr.
Har vært hos legen siden med andre problemer og har vært fornøyd med servicen. Kan absolutt anbefale Silje.
Den beste legen erg har hatt
Lege: Aron Josua Mikael Edin Markskog SkrevetHar hatt mange uheldige fastleger gjennom årene. Følte at dei tok ikkje meg på alvor og at dei ikkje brydde seg. Men so fekk eg Josua Marksog som fastlege. Hos han føler ein seg velkommen, tatt på alvor og i dei beste hender og er veldig engasjert. Han gjer alt for å kunne hjelpe deg best mulig. Har anbefalt han til venner og venners venner. Var med tungt hjerte eg måtte bytte på grunn av eg flytta.
Midt på treet
Lege: Helge André Langnes SkrevetHar hatt flere leger å opplever han som midt på treet, ikke blant de dårligste men heller ikke de beste. Stort sett flink m min datter på 3 år som har vært mye syk! Også fult meg greit opp men må ofte finne frem til ting/medisiner/rettigheter på egen hånd. Men hyggelig og positiv å prate med, føler han tar meg på alvor!
Stort minus for laaaang tid å vente i tlf, meget lang ventetid for time og som regel sure/lite hjelpsomme/frekke damer i resepsjon! Elendig på service!