Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kommunelegekontoret i Sula
Meget dyktig lege
Lege: Silje Elisabeth Langnes SkrevetLytter på pasienten å du får den hjelpen du trenger. Rask å skrive henvisninger å sende de videre. Sender attester og lignende man trenger hos lege fort ut. Den beste og tryggeste legen jeg har hatt i mitt lange liv. Silje har fjernet det meste av legeskrekk som jeg har slitt med. Anbefaler, men de beste legene har som oftest ingen ledige plasser. Litt for travelt i de siste gangene jeg har vært der.
Har desverre permisjon hele 2017.
Fantastisk flink
Lege: Ronnie Even Slagnes Aasestrand SkrevetImøtekommende og dyktig.
Lytter på deg og er full av empati.
Om han ikke vet svaret så finner han det. Og flink å henvise videre for å få hjelp.
En bra lege
Lege: Helge André Langnes SkrevetEn hyggelig og grundig lege. Veldig tolmodig, med humor og varme. Flink med barn, og vi følger at han tar oss alvorlig.
Veldig fornøyd!
Lege: Helge André Langnes SkrevetEn barnevennelig lege med god utstråling. Han hører på pasienten uten å være arrogant og bedreviter. Bare gode erfaringer og veldig fornøyd. Absolutt en lege jeg kan anbefale.
Svært dyktig!
Lege: Aron Josua Mikael Edin Markskog SkrevetGrundig og dyktig lege som tar seg god tid og hører på hva du har å si. Tar prøver, slår opp, forklarer og gjør det han kan for å hjelpe. Ingenting å utsette på ham, anbefales på det varmeste!