Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skudenes kommunale legesenter
Føler meg sett og hørt
Lege: Sara Beate Langhelle SkrevetJeg har vært hos flere leger som ikke har klart å koble mine vansker til en diagnose. Det klarte Sara Beate under første konsultasjon og hverdagen min er mye bedre nå. Hun tar meg på alvor, tar seg tid til å lytte på mine problemer og er rask med å finne mulige løsninger. Hun har mye god kunnskap!
Elendig!
Lege: Sara Beate Langhelle SkrevetHadde time hos lege og ble møtt av sykepleier!
Hun kom ikke inn og hilste engang.
Jeg hadde ventet lenge på time og fikk ikke konsultasjon jeg skulle ha.
frekk og høy på seg selv
Lege: Ola Vassbø Skrevetmøtte Ola flere ganger i en veldig sårbar periode av livet. opplevde ham som direkte frekk og at han ikke hørte meg. ble ikke møtt på en god måte de gangene jeg hadde med han å gjøre.
Trygg , kunnskapsrik og forståelsesfull
Lege: Ola Vassbø SkrevetDette er en meget flink lege som bruker mye tid og lytter . Jeg er meget fornøyd . Anbefales absolutt
Du er savnet på frakagjerd
Lege: Ola Vassbø SkrevetBedre lege skal du lete lenge etter.. dypt savnet på frakagjerd legekontor.. en lege som lytter å tar deg seriøst, gjør alt han kan for å hjelpe deg på alle måter.. å miste Ola som fastlege var bare tragisk.. håper han en dag kommer tilbake vest over.