Ola Vassbø

Sjømannslege

Venteliste

152 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Ola Vassbø er en av 28 fastleger i Karmøy

Siste vurderinger av Ola Vassbø

frekk og høy på seg selv

møtte Ola flere ganger i en veldig sårbar periode av livet. opplevde ham som direkte frekk og at han ikke hørte meg. ble ikke møtt på en god måte de gangene jeg hadde med han å gjøre.

Trygg , kunnskapsrik og forståelsesfull

Dette er en meget flink lege som bruker mye tid og lytter . Jeg er meget fornøyd . Anbefales absolutt

Du er savnet på frakagjerd

Bedre lege skal du lete lenge etter.. dypt savnet på frakagjerd legekontor.. en lege som lytter å tar deg seriøst, gjør alt han kan for å hjelpe deg på alle måter.. å miste Ola som fastlege var bare tragisk.. håper han en dag kommer tilbake vest over.

Sjeldent bra allmennlege!

Ikkje best tilgjengelegheit, men ikkje rart når kvaliteten er veldig bra. Heilt tydeleg ein lege som forstår kva han driv på med, og som bryr seg. Ikkje så mange igjen av desse i dag. Roleg, sakleg, tar seg tid og lytter.

Amazing!

En allsidig, dyktig og serriøs lege! Både jeg selv og samboeren føler oss sett, riktig vurdert og tatt på alvor! Aldri vært bort i en annen lege, som gjør en så stor innsats for at nettopp vi skal ha det bra og bli frisk! Ikke bare er han en dyktig allmennlege, men også utrolig dyktig i svangerskapsomsorgen! I tillegg er han helt fantastisk med barn, og man sitter ikke igjen med en følelse av å være "overhysterisk" forelder! Alt i alt en lege som brenner for jobben sin og som utfører den utrolig bra!