Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Viken Legesenter
Beste legen!!!!!!!
Lege: Adeel Bashir SkrevetHar alltid gruet meg før legebesøk da jeg sliter med helsen, men Dr Bashir har endret på det med sitt kunnskap og forståelse av enhver situasjon. Helt «Khopri pee» må jeg si♥️
Vanskelig å komme i kontakt med
Lege: Asia Parven Bashir SkrevetEr lite tilstede og vanskelig å få time hos. Havner stadig hos andre leger og det er dårlig kommunikasjon mellom legene. Bestille resept via pasiensky fungerer heller ikke som det skal.
Både og
Lege: Adeel Bashir SkrevetForståelsesfull og omsorgsfull lege, får time raskt.
Får derimot ikke egenandeler fra legebesøkene registrert inn hos Helfo, opplever ikke å bli tatt på alvor når jeg kontakter legesenteret angående dette.
Har byttet fastlege.
Empatisk og meget dyktig
Lege: Asia Parven Bashir SkrevetDr Asia Bashir er en lege jeg bare har positive erfaringer med. Hun er alltid godt forberedt, lyttende, empatisk og vennlig. Asia Bashir følger meg opp på en profesjonell og effektiv måte. Når jeg leser noen av de negative kommentarene her, kan det umulig være samme lege vi snakker om.
Elendig!
Lege: Asia Parven Bashir SkrevetDen klinikken jeg dessverre må advare mot, er den verste jeg har opplevd. Unngå den for enhver pris. Vi fikk resept for et 10-dagers kurs, men det viste seg å være nok medisin bare for 6 dager. Da vi ringte den sjette dagen for å sjekke om vi skulle avslutte eller trenge en ny resept for å fortsette, oppdaget vi at legen hadde gjort en feil og vi måtte få en ny resept. Vi ble fakturert for dette uten tidligere informasjon. Å komme i kontakt med klinikken er umulig verken via e-post eller telefon. Fysisk oppmøte er den eneste løsningen, men selv da blir du møtt av uhøflige ansatte og dårlig service. Anbefaler IKKE!