Adeel Bashir
Jeg har hatt gleden av å bli behandlet av Dr. Adeel, og jeg kan ærlig si at han er en fantastisk lege. Fra første øyeblikk følte jeg meg i trygge hender. Han er grundig, lyttende og veldig profesjonell. Dr. Adeel tok seg god tid til å forklare både diagnose og behandlingsmuligheter på en forståelig og empatisk måte, noe som ga meg stor trygghet. Han er veldig opptatt av pasientens velvære og viser en genuin interesse for å hjelpe. Jeg kan varmt anbefale Dr. Adeel til alle som trenger medisinsk hjelp.
Hei jeg er pasient hos Dr.Adeel.
Jeg er veldig fornøyd med han, han tar meg seriøst og lytter alltid. Det siste 1/2 året har jeg desverre vært 40% sykemeldt, men er nå i full 100% stilling igjen ,og han har hjulpet meg veldig,slik at jeg nå er igang igjen.
God fastlege.
[navn fjernet av moderator]
Adeel Badhir er en lege som gjør sitt beste. Første fastlegen som har tatt meg på alvor og faktisk tatt seg tid til å høre hva som er «galt». Kommer med tanker og åpen for at bare piller ikke alltid er beste strategi.
Respektfull, rolig, tålmodig, fleksibel, dyktig, forståelsesfull, empatisk og ydmyk.
Tar seg tid.
Veldig takknemlig for å ha han som min fastlege.
Dr Adeel er faglig dyktig,
omtenksom, oppmerksom og evnen
for at du som pasient foler deg ivaretatt, er bemerkelsesverdig . Han bryr seg virkelig om pasientene sine, og strekker seg langt for at du skal få den hjelpen du har behov for. kvaliteten på hjelpen man får er upåklagelig.
Må også få lov å bemerke at klinikken er i nydelig stand!
Mvh
En tilfredstilt mann på 25.
Dr Bashir er en sjeldent god lege. I en travel og hektisk hverdag, tar han seg tid til pasientene sine.
Min opplevelse av han, er at han brenner for sitt yrke og ønsker å være til hjelp for sine pasienter.
Jeg blir møtt med respekt, forståelse og empati. I tillegg til at han besitter god faglig kunnskap, er han også dyktig med mennesker.
Dr Bashir er en lege jeg anbefaler på det sterkeste.