Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Viken Legesenter
En eksepsjonell lege!
Lege: Adeel Bashir SkrevetDr Adeel er faglig dyktig,
omtenksom, oppmerksom og evnen
for at du som pasient foler deg ivaretatt, er bemerkelsesverdig . Han bryr seg virkelig om pasientene sine, og strekker seg langt for at du skal få den hjelpen du har behov for. kvaliteten på hjelpen man får er upåklagelig.
Må også få lov å bemerke at klinikken er i nydelig stand!
Mvh
En tilfredstilt mann på 25.
Absolutt beste legen
Lege: Adeel Bashir SkrevetDr Bashir er en sjeldent god lege. I en travel og hektisk hverdag, tar han seg tid til pasientene sine.
Min opplevelse av han, er at han brenner for sitt yrke og ønsker å være til hjelp for sine pasienter.
Jeg blir møtt med respekt, forståelse og empati. I tillegg til at han besitter god faglig kunnskap, er han også dyktig med mennesker.
Dr Bashir er en lege jeg anbefaler på det sterkeste.
Imøtekommende og kunnskapsrik lege
Lege: Adeel Bashir SkrevetAdeel Bashir har vært min fastlege i over 1 år. Tidligere fastlege hadde jeg i 26 år før han ble pensjonist. Jeg var engstelig for og ikke finne den rette fastlegen og var forberedt på mange bytter før jeg fikk den rette.
Adeel har overkommet absolutt alle forventninger både med kompetanse, forståelse og er svært imøtekommende fastlege. Adeel er også en veldig jordnær person som gjør det enkelt og prate sammen. Kompetansen er svært høy, det gjør at problemstillinger blir løst veldig profosjonelt og raskt.
Det som er mest unikt med Adeel er at han aldri ser på klokken når du er inne på en time hvor han da 100% fokuserer på deg og bruker den nødvendige tiden dere trenger. Anbefaler DR. Bashir på det sterkeste for de som har opplevd dårlige erfaringer tidligere.
Beste legen!!!!!!!
Lege: Adeel Bashir SkrevetHar alltid gruet meg før legebesøk da jeg sliter med helsen, men Dr Bashir har endret på det med sitt kunnskap og forståelse av enhver situasjon. Helt «Khopri pee» må jeg si♥️
Vanskelig å komme i kontakt med
Lege: Asia Parven Bashir SkrevetEr lite tilstede og vanskelig å få time hos. Havner stadig hos andre leger og det er dårlig kommunikasjon mellom legene. Bestille resept via pasiensky fungerer heller ikke som det skal.