Viken Legesenter

Vakåsveien 9 1395 Hvalstad

Siste vurderinger av behandlere ved Viken Legesenter

Dyktig og empatisk

Lege: Adeel Bashir Skrevet

Har vært min fastlege et år nå. Han er alltid hyggelig og tar seg god tid til å lytte. Forståelse for psykiske plager. Han kommer med gode forslag, begrunner det han gjør og virker som han genuint ønsker å finne en god løsning.

Komplett umulig å få svar

Lege: Asia Parven Bashir Skrevet

Etter tre uker med gjentatte forespørsler i Pasientsky og flere telefoner (en hvor jeg sto som nr 1 i køen i 40 minutter uten svar) har jeg gitt opp denne legen. Har faktisk aldri opplevd noe lignende

Kunnskapsrik, lyttende og tilgjengelig

Lege: Adeel Bashir Skrevet

Fantastisk hyggelig og imøtekommende lege med masse kunnskap og empati. Søker du ny fastlege er Adeel Bashir et veldig godt valg!

Rolig og lyttende

Lege: Adeel Bashir Skrevet

Jeg fikk Bashir som fastlege i høst. Han var avslappet og lyttende til det du sa. Arbeider systematisk og grundig. Du får inntrykk av at han har god tid til deg og begrunner tiltak som gjøres. Han responderte resolutt på mitt tilfelle som var akutt. Førsteinntrykket var svært positivt.

Veldig bra

Lege: Adeel Bashir Skrevet

Adeel er en god lege. Jeg føler meg godt ivaretatt. Han tar seg tid til både hyggelig prat og god behandling. Forklarer alt han gjør og tar de tingene jeg kommer til lege for seriøst.