Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Årnes Legesenter
Dårlig oppfølging og uinteressert lege
Lege: Roongnapha Plaipetch SkrevetMåtte til denne legen da min fastlege var syk. Hun var ikke interessert i å følge opp, så jeg måtte tilbake etter en liten stund. Da var det en annen vikarlege som heldigvis tok tak. Denne legen har ikke tid, er kronisk forsinket og virker uinteressert i deg som pasient. Ingen hyggelig opplevelse.
Flott lege
Lege: Siri Jensen SkrevetMøter meg og mine med respekt og dyktighet. Empatisk og kunnskapsrik. Anbefales. Er nok litt overarbeidet, men gjør virkelig så godt hun kan.
Avgjort den beste lege jeg har vært his.
Lege: Roongnapha Plaipetch SkrevetJeg har i mange år reist verden rundt, og har en god erfaring i forbindelse med legebesøk utenfor Norge. I mitt møte som pasient hos Roongnapha har jeg alltid følt meg trygg, blitt hørt på, og fulgt opp på beste måte.
Jeg er derfor meget overrasket over den tilbakemelding som gis om Roongnapha. Hun er den beste legen, fordi hun bryr seg om deg som pasient og er faglig medisinsk meget dyktig.
Trygg og flink
Lege: Jarle André Unes SkrevetHar vært min lege i mange år, godt å ha en lege som kjenner en godt. For meg er han punktlig og gjør aldri feil.
Lyttende og faglig flink
Lege: Audun Magne Johansen Skogsletten SkrevetFøler meg godt ivaretatt hos Audun. Lytter og tar meg på alvor. Gir gode råd og er løsningsorientert. Anbefales varmt videre.