Sørbyen legesenter

Strandvegen 106 9006 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter

Kald framtoning.

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Totalinntrykket er at denne fastlegen aldri tar deg seriøst, og har en kald framtoning i måten det kommuniseres på, så du føler deg overkjørt/liten.

Sist legetime ble jeg flirt av da jeg fortalte hvor lenge jeg hadde hatt feber i over 1 mnd. Anbefales ikke.

Utrygg og dårlig opplevelse.

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Fullstendig mangel på kompetanse og krenkende mot pårørende. Jeg hadde med min kjæreste som støtte, jeg gråt og skalv. Plutselig ut av ingenting ble hun sint og forbannet når jeg trengte hjelp til å konversere siden tårene rant. Min kjæreste prøvde å snakke med henne, men da hevet hun stemmen og spurte hva i gudsnavn gjorde kjæresten min her og ba han holde kjeft resten av timen, fordi " Det var hun som var lege". Jeg ble helt overrumplet, sjokkert og visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Jeg forlot timen i panikkanfall og tårer. Dette er ikke en lege jeg anbefaler til personer som sliter med psykisk helse. Jeg tør ikke komme tilbake hit igjen etter den opplevelsen.

Dyktig

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Rask å henvise til spesialist dersom det vurderes som nødvendig. Konkret og tydelig i samtalen. Føler meg trygg på hennes kompetanse og at jeg blir tatt på alvor.

Kompetent, tillitsvekkende, reflektert og løsningsorientert

Lege: Steinar Robertsen Skrevet

Erfaringer gjennom 12 år er at Steinar er nysgjerrig, fremstår genuint interessert, samt at han er handlekraftig. Desidert den dyktigste fastlege jeg har hatt relasjon til. Vurderes til absolutt toppkarakter.

Anbefaler ikke

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Usympatisk. Hun har en kjeftene framtoning som får deg til å føle deg overkjørt/liten/sett ned på.

Føler ikke jeg blir tatt på alvor. Hun fraskriver seg ansvaret av å følge opp de grunnene til at jeg i utgangspunktet oppsøkte henne, med å be meg søke hjelp hos andre og sier hun ikke kan hjelpe meg.