Sørbyen legesenter

Strandvegen 106 9006 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter

Lite medfølelse og omtanke

Lege: Lene Togstad Skrevet

Lene er en flink lege generelt. Men hun har ikke vært noe flink til å vise medfølelse, eller til å lytte. I tillegg føler man seg brydd, da hun har lite tid.

Fantastisk lege!

Lege: Lene Togstad Skrevet

Jeg er så fornøyd med henne, lytter og viser forståelse!
Hun er rett og slett en lege jeg føler meg trygg på noe som er veldig på, noe som er viktig for meg.

Har byttet, å vil aldri tilbake!!!

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Er akkurat ferdig med å bytte fastlege på nettet nå, å jeg håper jeg blir mer heldig med den nye. Må si at jeg oppfatter Marit som veldig stresset, lytter ikke og vanskelig å snakke med. i tillegg er hun ofte ute i permisjon og jeg har derfor sjelden en fast lege å forholde meg til. Har slitt mye i lang tid for å få riktig behandling for mine plager, å har ennå ikke fått det. Nei, skla du velge ny fastlege så ville jeg ikke anbefalt marit Karlstad, desverre! Synd det ikke stilles krav til kommunikasjon og medmenneskelighet i legeyrket.

lege som tar meg på alvor

Lege: Marit Helene Kalstad Skrevet

Hører hva jeg sier og jeg føler at.hun tar meg.på alvor. Hun har nå.en vikar, Frode Øen, som er helt super!

Flink fastlege, og flinke vikarer også

Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou Skrevet

Tillitsfull og forstår pasienten. Hun er bare på jobb 2 dager i uken, men må si at vikarene Ingrid Berntsen og Marthe Broks også er veldig flinke og imøtekommende. Absolutt å anbefale!