Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter
stort sett fornøyd
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetMarit er en flink fastlege. Hun lytter og tar meg alvorlig. En god hjelp flere ganger. Kan virke litt vimsete og kanskje litt streng. Dessverre ute i permisjon, men Frode Øen som vikarierer får min toppkarakter!
Steinar Robertsen hos Sørbyen Legekontor
Lege: Steinar Robertsen SkrevetHan er en lege som lytter og tar deg på alvor. Han har vært en del borte siden jeg fikk han som lege, men når hans legevikar Kyrre Halvorsen gjør en like god jobb så er det ikke så farlig at han er borte.
Nor ho e der så e ho bare goille god!
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetKjempeflink, ordner opp i det meste.Lytter og tar deg på alvor.Veldig dyktig faglig.
Synd at hun har vært mye borte i permisjon.synes også Marthe Broks er veldig flink.
En medmenneskelig person
Lege: Lene Togstad SkrevetLene er tilgjengelig, blid og ikke minst blir man tatt på alvor når man kommer til henne. Små og store problemer blir møtt med alvor fra henne..
Det er lett å få time, maks en ukes ventetid og personalet ellers er trivelige.
Ikke fornøyd
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetJeg har vært hos henne flere ganger og har aldri følt jeg har fått hjelp. føler hun vil ha meg ut derifra så fort som mulig og ikke tar meg på allvor. var med mitt barn også der å hun undersøkte ikke barnet mitt for det jeg var der for heller. Jeg er ikke fornøyd, men håper noen er det. for hun er sikkert en flink lege for noen, men ikke den rette legen for meg!