Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter
Meget flink lege
Lege: Lene Togstad SkrevetHun lytter nøye og tar deg på alvor, er veldig fornøyd med henne som fastlege.
En super fastlege
Lege: Lene Togstad SkrevetLene er en fantastisk fastlege. Jeg har i en årrekke hatt ulike større eller mindre plager og vært til utrolig mange leger. I løpet av tiden som ungdomspasient og ung voksen pasient hadde jeg hatt mange negative opplevelser med leger, noe som har gjort at jeg i årevis ikke oppsøkte lege. Før Lene ble fastlegen min hadde jeg en svært god fastlege som gjorde at jeg følte at jeg ble tatt på alvor for alle småplagene mine. Da jeg mistet denne fastlegen, hadde jeg en time hos en ny fastlege, som gjorde at jeg følte meg nesten latterliggjort for mine småplager og simple lekmannsspørsmål. Jeg fikk høre om Lene, og byttet over til henne. Det har vært en positiv opplevelse. Jeg forteller om mine plager og føler at jeg blir hørt og tatt på alvor. Hun har en god måte å kommunisere på, som gjør at man ikke føler seg dum for å stille rare spørsmål, hun er positiv og profesjonell - og jeg har fått den oppfølgingen jeg har hatt behov for av henne. Lene er en dyktig lege og et bra medmenneske.
Fantastisk fastlege, men litt lite tilgjengelig
Lege: Marit Helene Kalstad SkrevetMarit tar deg seriøst, og lytter til det du har å si. Kan virke myndig, men det synes jeg også hun skal være i sin stilling. Glimt i øyet!
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Lene Togstad SkrevetLene er svært serviceinnstillt og nøye i sitt arbeid. Hun er faglig oppdatert, og tar deg på alvor. Det kan ta litt tid å få time hos henne i perioder, men hun tar seg god tid til pasienten og bruker god tid på å gi av sin kunnskap og forklarer medisinske spørsmål på en slik måte at man forstår veldig godt.
Meget dyktig
Lege: Steinar Robertsen SkrevetUtrolig dyktig og ydmyk lege som alltid tar meg på alvor, selv om det bare er "småproblemer". Har alltid tid til å høre, og spør meg alltid hvordan jeg har det! En lege som ser pasienten, og henviser gjerne en gang for ofte enn for lite. Meget fornøyd.