Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen legesenter
Veldig fornøyd
Lege: Steinar Robertsen SkrevetNår jeg har vært til time hos Steinar Robertsen, går jeg derifra med følelsen av at han har gjort det han kan selvom vi kanskje ikke har kommet til bunns i problemet. Han henvender meg dit det er nødvendig, og jeg føler at jeg kan oppsøke han for "hva som helst" uten at jeg blir sett på som hypokonder.
Tatt på alvor
Lege: Lene Togstad SkrevetLene er en lege som faktisk tar deg på alvor uansett hva problemet måtte være. Gir iallefall meg en følelse av å bli tatt på alvor, hun har det heller ikke travelt når du er i time hos henne og lytter til hva du har og si.
Middels
Lege: Lene Togstad SkrevetOpplever at det er lang ventetid på ordinær time, minimum 3-4 uker. Vanskelig å nå pr tlf og surt og lite serviceinnstilt skrankepersonale.
meget god lege
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetForståelsesfull og imøtekommende lege som det er lett å ta opp vanskelige ting med. Eneste minuset er at det kan gå en stund før man får time, og at hun de siste årene har vært en del ute i permisjon.
Dyktig og medmenneskelig
Lege: Lise Birthe Pilegaard Figenschou SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt! Lytter, vurderer, hjelper, behandler og sender en videre til spesialist dersom hun ikke kan hjelpe selv