Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Innlandet Legesenter AS
Kan ikke bli bedre...
Lege: Sam Rahmanpour SkrevetHar endelig fått meg fast-lege som er på plass. Jeg er en dame på 73 år, og litt "levd liv" blir det jo etter hvert. Jeg har aldri før opplevd en lege - hvor jeg har blitt tatt så godt i mot. Han er godt forberedt , er tilstede hele tiden, gir meg trygghet, gir så gode og forstående tilbakemeldinger , virker så trygg i sin lege gjerning osv. Jeg kan rett og slett ikke se at han trenger å forbedre seg på noen vis - jeg er bare SÅ fornøyd.
Effektiv og dyktig!
Lege: Tehua Michael Xu SkrevetBeste lege jeg har hatt. Effektiv, empatisk, lyttende og stor årsak til at jeg fortsatt er her etter stor livskrise..Ungene mine er også fornøyde.
Empatisk,faglig dyktig og grundig
Lege: Inge Marshall Trangsrud SkrevetTar seg god tid til å lytte,henviser videre hvis det trengs og ser hele mennesket.
Følger opp med nye timer dersom det anses for nødvendig.
Lite forståelig og kommer med påstander som ikke stemmer
Lege: Eivind Borg Lismoen SkrevetLite behjelpelig med helsetilstand, trekker egne beslutninger uten å faktisk høre på hva pasienten har å si.
Trygg, lyttende og hjelpsom
Lege: Tehua Michael Xu SkrevetFøles alltid trygt å komme hit. Han hører på hva du har å si, kommer med innspill og gode oppfølgingsspørsmål. Føler jeg alltid blir tatt på alvor og at han er opptatt av å finne ut hvordan du skal bli bedre. Føler alltid at han har vært nøyaktig og gjort en ordentlig undersøkelse for å stille rett diagnose.