Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Innlandet Legesenter AS
Fantastisk Sjømannslege
Lege: Tehua Michael Xu SkrevetBesøkte Dr. Xu i dag for å fornye sjømanns-helseattesten min.
Dr. Xu var meget profesjonell og alt gikk veldig effektivt for seg.
Jeg var der 5 min før tiden, og ble ekspedert umiddelbart.
Det eneste jeg vil bemerke er at det burde være en dør som skiller ekspedisjonen fra venterommet. Dette hadde gjort alt litt mer privat.
Ellers er lokalene svært lyse og fine. Det er god plass og behagelig å være der.
Vil forsette å benytte ham.
Vegard
En bra lege
Lege: Endre Balazs SkrevetHer er en lege som forstår at internett finnes og vet at det finnes pasienter som søker selv på nett.Derfor er han lite arrogant og lyttene med god forståelse på at han er lege,men samtidigt ikke ser alle mennesker som et nr i køen.
Dyktig, men noe usikker
Lege: Endre Balazs SkrevetVeldig hyggelig og flink lege, som virkelig tar seg tid til å lytte. Men han mangler litt erfaring og faglig tyngde. Jeg føler nesten at jeg diagnostiserer meg selv.
Styr unna!
Lege: Tehua Michael Xu SkrevetXu virker for meg utrolig lite entusiastisk ovenfor sitt yrke. Vært hos han med noen forskjellige plager, aldri har han et godt svar og en behandling som har fungert ordentlig. Det er riktig som noen sier her, du får en følelse av at han faktisk ikke hører ordentlig etter på hva du sier. De første gangene jeg var hos han trodde jeg faktisk han bare hadde en dårlig dag, var slapp og trøtt, eller hva vet jeg. Du får ikke følelsen av at han er frekk, men at han genuint ikke liker å være på jobb. Hos noen leger er problemet selve holdningen og kvassheten dems som kan virke støtende, men det føles faktisk fryktelig frustrerende og støtende at noen ikke er interessert i å hjelpe deg på noen måte. Uansett grunn for at du kommer dit. Forrige gang jeg var hos Xu, så så han meg ikke i øynene en eneste gang. Det føler jeg går mot grensen til uhøflig!
Meget god fastlege
Lege: Endre Balazs SkrevetJeg har vært så heldig å hatt Endre som fastlege i over ett år nå og er svært fornøyd. Han lytter nøye og spør hvis han er usikker på om han har forstått deg riktig. Hans faglige vurderinger virker alltid veldig treffsikre (i hvertfall for meg) og nøler aldri med å sende meg videre til spesialist, hvis i minste i tvil om egen vurdering.
Han virker som "hel ved" med en rolig og betryggende adferd og faglig trygghet. Anbefales!