Innlandet Legesenter AS

Vangsvegen 31 2317 Hamar

Siste vurderinger av behandlere ved Innlandet Legesenter AS

Meget dyktig lege.

Lege: Tehua Michael Xu Skrevet

Hilser skikkelig når jeg kommer og går. Tar pasientene alvorlig, henviser raskt videre til spesialist hvis det er nødvendig. Følger opp, har bl.a. ringt hjem til min kone for å opplyse om resultatet av prøver. Er veldig fornøyd med ham. De som er misfornøyd må enten ha hatt en dårlig dag eller er er generelt kritiske, eller har motforestillinger mot leger som ikke er etnisk norske. Bytt lege, og se om dere blir mer fornøyd.

Anbefaler ikke

Lege: Endre Balazs Skrevet

Han skulle høre mye bedre på hva man har å si , snakke om eventuelt behandling. Riktig behandling skulle velges.
Han er hyggelig men han skulle snakke mye mer med pasientene. Han trenger mye mer erfaring for å være en god lege.

Lytter og tar seg tid

Lege: Endre Balazs Skrevet

Veldig flink lege, anbefales! Opplever at han alltid lytter og tar seg tid. Vi bruker ham hele familien!

Dyktig lege

Lege: Endre Balazs Skrevet

Endre er en dyktig lege som tar seg tid til pasienten. Han er kunnskapsrik og kommuniserer godt med pasieten. Plus for kort ventetid.

Usympatisk og arrogant

Lege: Tehua Michael Xu Skrevet

Var innom denne legen i dag, sendte en henvendelse på sms i går og fikk beskjed om at de ville jeg skulle komme på dagen. Ble noe bekymret siden det hadde med hodet å gjøre og måtte gjøre om mye på jobb for å kunne dra. Da jeg kom dit virket det ikke som han hørte på hva jeg sa og hadde allerede bestemt seg for diagnose før jeg kom. Kunne fint ventet med denne timen da jeg føler jeg ikke fikk et eneste svar i dag. Virket rett og slett mer opptatt av at det snart var helg mot for å gjøre en god jobb...