Idungården Legesenter DA

Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA

Teoretiker

Lege: Marit Rønne Skrevet

Har hatt Rønne som fastlege i drøyt 2 år, og opplever å bli veldig presset med å bestille ny time for hver minste lille ting. Timene er ofte over på 2-3 minutter. Det virker som om hun kan mye rent teoretisk og praktisk, men hun er ikke flink med mennesker. Veldig hard og kvass, ikke noen jeg ville ønsket som lege i en sårbar situasjon.

Virker også som det er uforsvarlig bruk av antibiotika; fikk utskrevet antibiotika for UVI før urinprøven en gang ble testet(den var helt fin forøvrig)og plagene var ikke så store at det ikke kunne vente heller.

Nå har ikke jeg så mange plager at jeg er til legen så veldig ofte, ei er jeg heller i noen sårbar situasjon, og det er den eneste grunnen til at jeg har henne enda.

Anbefales ikke

Lege: Marit Rønne Skrevet

Dessverre er jeg stort sett enig med alle negative omtaler som er skrevet her og kjenner med igjen. Første besøket hos henne var hun stressa, nedlatende og frekk. Da jeg forsøkte å ta opp flere ting på én time ble hun veldig kvass og sa jeg måtte bestille en ny time. Veldig lite imøtekommende og opptatt av å lytte, noe jeg mener er veldig viktig som lege. Føler ikke at hun passer som lege overhode. Jeg fikk som mange andre her inntrykk av at hun var svært opptatt av betaling med kort og timen min varte kanskje 4 min (begge gangene)
Hun er nok dyktig faglig, men elendig med mennesker. Vært hos henne to ganger, men bytter nå lege. Godt å vite at det ikke bare er jeg som satt igjen med dette inntrykket av henne.
NB! Ikke stedet å gå hvis man er redd for blodprøver. Måtte komme tilbake for å ta blodprøve da de ikke fikk det til første gangen. Ikke en positiv opplevelse

Meget god tillittsvekkende lege

Lege: Marit Rønne Skrevet

Er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått. Får raskt time ved forespørsel og grundig hjelp ved konsultasjon

Favorittlegen min

Lege: Marit Rønne Skrevet

Marit vet hva hun driver med, hvis du vil ha en ny venn og psykolog i tillegg til lege er hun ikke for deg. Men hvis du vil vite om du er frisk eller ikke, uten å sløse bort tid, så er hun perfekt. Hvis du går til legen for å få trøst, så er hun heller ikke for deg. Men hvis du går for å bli frisk, er hun en god lege. Når jeg tok svinevaksinen var jeg såvidt inn døren før sprøyten sto i meg. Fantastisk!

Rett fram og

Lege: Marit Rønne Skrevet

Jeg har hatt Marit Rønne som lege i rundt 4 år. Var i starten ikke fornøyd, da jeg syns hun var litt spydig, ante ikke hvorfor jeg var der (leste tydeligvis ikke grunnen til at jeg hadde bestilt legetime) og virket ganske sur. Kviet meg litt for å stille spørsmål da hun fikk meg til å føle meg dum som stilte de.

MEN, så ble jeg gravid. "Vips så ble hun hyggelig". Jeg begynte å åpne øynene litt, og fant ut at jeg egentlig likte det at hun var rett fram, gikk ikke rundt grøten hva gjaldt enkelte ting, og satt ikke å dullet med meg som kanskje enkelte liker. Det var inn på kontoret, ta opp problemet, få svar og ferdig. Hun har begynt å spørre hvordan det går ellers med den nye tilværelsen (da barnet nå har kommet), og om det er noe annet jeg lurer på rundt det å bli mor, eller noe som angår den lille. Så jeg har funnet ut at Marit Rønne er en god lege. Kan kanskje minne om den litt "gamle typen" som er litt kvass, men absolutt en lege som kan sitt! Hun har begynt å "åpne" seg litt mer, og bruker innimellom seg selv og egne erfaringer som svar på mine spørsmål som ikke har noe å gjøre med direkte "vondter" etc. men mer allmenne spm.
Eksempel: Hun vil du skal si selv hvor vondt du har, og om du føler at du ikke kan jobbe. Noe som i og for seg er riktig! Hun skal jo ikke sitte å skrive sykmelding til deg allerede før du kommer inn på kontoret!? Kjenner du at du ikke klarer å jobbe, må du si det, så får du en sykmelding.
Hvis du ikke trenger å bli dullet med, men liker å gå inn og ut fra legekontoret rimelig raskt, med følelsen av at du har fått svar fra en som kan faget sitt, så anbefaler jeg absolutt Marit Rønne som fastlege.