Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA
A doctor that does not care about patient...
Lege: Marit Rønne SkrevetMarit Rønne has been my fast lege for 3 years and I have to her max 6 time and everytime I had a very bad feeling about her. Today I finally changed doctor and read all those bad comments about her, I kind of feel better that it's not just me !
I have never had such bad experience with a doctor. She might know her topic but she is really bad with patients. I can not trust somebody who behave like that. Like mentioned by others, during the appointments I experienced the following :
- she refused to anwser my questions : only one question per appointment ! I have never seen that before, she doesnot want to help patient !
- she almost kicked me out of the office, just saying good bye without looking at me and staring at her computer
- she was not carefull at all and the examination was painfull. Happened twice : pressing without care on swallen ankle and painfull gynecological examination.
Byttet fastlege etter første time
Lege: Marit Rønne SkrevetByttet fastlege til Marit etter jeg flyttet til byen. Første gang jeg var her var pga. mistanke om hjernerystelse etter et stygt fall på ski. Jeg oppfattet henne som svært lite ydmyk og usympatisk i sin væremåte. Når jeg spurte om jeg burde gå på jobb (som innebærer å sitte foran pc skjerm) sa hun at det måtte jeg selv finne ut av. Fant ut i etterkant at det ikke er anbefalt å se på skjem de første dagene, noe hun ikke nevnte. I tillegg spurte jeg hvor lenge jeg burde vente med å gå tilbake til boksetrening, da fikk jeg som svar: «boksing syns jeg ikke du skal drive med».. med andre ord fikk jeg ikke særlig konstruktive svar på noe som helst. I tillegg til å virke lite kunnskapsfull var hun ikke spesielt hyggelig. Byttet fastlege direkte etter dette besøket.
Hyggelig og dyktig lege
Lege: Olav Angen SkrevetDyktig lege, som hører på hva man har og si, spør generelt om hvordan det går (uavhengig til hvorfor du er der). Punktlig, dyktig, hyggelig mann!
GRUSOM LEGE!!
Lege: Marit Rønne SkrevetMin oppfatning av Marit Rønne som lege:
-nedlatende
-usympatisk
-stressende
-forsinkende
-uhøflig
Opplevelse:
Jeg bestilte time for fjerning av p-stav nylig og fikk time 08:20. Hun var forsinket til 08:27. Da jeg la meg på benken, løp hun rundt i rommet med bedøvelsesprøyten og skalv av stress (litt tidlig på dagen å begynne og stresse). Da hun fjernet staven ble klokken 08:45 og jeg begynte å spørre henne om flere spørsmål om hvorfor jeg var trøtt osv. Da fikk jeg beskjed om at timen var over og at jeg måtte bestille ny time. Og enda jeg hadde bestilt time på Internett med kommentar på div. spørsmål jeg ville få svar på.
Imøtekommende, faglig flink, ansvarlig og effektiv
Lege: Marit Rønne SkrevetJeg trekker på smilebåndet når jeg leser alle negative tilbakemeldingene om Marit Rønne. At man til og meg klager på at hun går for fort bortover gangen, det er rett og slett latterlig. Når Rønne søker på pc, antar jeg det er snakk om søk i diverse medisinske oppslagsverk, ikke google. Legene ved St. Olavs går nå rundt med smarttelefoner med diverse apper, der de søker opp diagnoser, symptomer og medisiner. Det er betryggende at verden har gått videre, og at legene søker informasjon i oppslagsverk for å være sikker i sin sak. Konstruktiv kritikk er vel og bra, jeg synes det er mange lite konstruktive tilbakemeldinger her.
Rønne er svært effektiv, jeg anser ikke det som en negativ egenskap, tvert i mot. Jeg kan forstå at hun kan oppleves som litt kvass i kantene om du helst vil ha en fastlege som duller med deg og snakker med lav kosestemme, men Rønne er da hverken frekk, kald eller uten sosial intelligens. Jeg setter pris på hennes personlighet.
Barnet mitt og jeg har hatt Rønne som fastlege i flere år nå. Jeg opplever Rønne som imøtekommende, effektiv, faglig flink og ansvarlig. Hun har en imponerende evne til å huske hva vi har snakket om tidligere, og stille oppfølgingsspørsmål omkring dette når vi møtes. Vi blir alltid tatt på alvor, og jeg opplever at jeg får gode råd.
Tommel opp for at det er mulig med akuttimene samme dag. Sms-ordningen fungerer bra. Noe ventetid om man ringer, men ikke mer enn man kan forvente. Opplever også personalet på legekontoret som blide og imøtekommende, både når du henvender deg i luka og når du er inne for å ta blodprøve eller lignende.
Setter også pris på at det er svært lav terskel for å få time til barnet mitt om jeg ringer og er usikker, bedre med en konsultasjon for mye enn en for lite opplever jeg at er holdningen i forhold til små barn!