Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byåsen Legesenter A/S
tillitsfull lege
Lege: Hallvard Dvergsdal SkrevetEn god lege som jeg føler bestandig har tid til meg, da jeg har kronisk sykdom og bruker legen/legekontoret meget hyppig.
Veldig kort vente tid på telefon og personalet er bestandig imøtekommende.
En fantastisk fastlege!
Lege: Nghi Thoi Phan SkrevetJeg byttet for noen måneder siden til Dr.Phan, det er jeg glad for. En lege som lytter og kommer med gode råd, er alltid blid og oppdatert. Han er kunnskapsrik og tilgjengelig. Han har til og med ringt privat med beskjeder osv. Anbefales!
Dyktig. Kunnskapsrik
Lege: Anders Askelund SkrevetEmpatisk mann som på en noe distré måte får fram eventuelle feil man har.
Kan til tider være stresset på dager det e mye å gjøre, men har aldri følt meg glemt, og ikke minst så har jeg fått hjelp til alt.
Fantastisk fastlege
Lege: Hallvard Dvergsdal SkrevetHallvard er en fastlege som tar jobben sin på allvor. Han er effektiv, hyggelig og tar seg tid til hver pasient.
Meget bra lege
Lege: Hallvard Dvergsdal SkrevetJeg og mine barn har hatt Dvergsdal som fastlege i mange år, og har utelukkende positive erfaringer. Tar pasienten på alvor, hyggelig, forståelsesfull og kunnskapsrik. Har henvist til spesialist i alle tilfeller det har vært nødvendig. Anbefales!