Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byåsen Legesenter A/S
En veldig god og tillitsfull fastlege, jeg har.
Lege: Hallvard Dvergsdal SkrevetSetter pris på grundighet og tilgjengelighet. Hele legekontoret fungerer så godt!!! Meget god service!! Får alltid svar når jeg ringer, og tjenester jeg ber om, ekspederes raskt og greit. Godt ivaretatt av de andre legene, alltid,når min fastlege ikke er der.
super lege
Lege: Nghi Thoi Phan SkrevetEn super lege som jeg har vært fornøyd med i alle år . må desverre bytte fastlege da jeg har flyttet.
Behagelig og proff
Lege: Hallvard Dvergsdal SkrevetJeg har intet å utsette på Hallvard. Alltid har han gjort de nødvendige undersøkelsene og aldri har han ytret mismot. Han virker genuint interessert i å hjelpe og gir deg tiden du trenger.
Fantastisk lege
Lege: Nghi Thoi Phan SkrevetDr.Phan er verdens beste lege sier barna mine.Alt bare positivt kan jeg si om han. Anbefales på det varmeste. Han lytter, samarbeider og er meget hyggelig. Flink lege!!!
Min favoritt!
Lege: Hallvard Dvergsdal SkrevetEn fantastisk dyktig lege, som både tar seg tid til å lytte og har godt humør. Lett å kommunisere med, og veldig hjelpsom og løsningsorientert.
Her har du en veldig oppegående lege med en dæsj humor! Anbefales (y)