Gamle Kragerøvei Legesenter

Gamle Kragerøvei 12 3770 Kragerø

Siste vurderinger av behandlere ved Gamle Kragerøvei Legesenter

Trygg og kunskapsrik

Lege: Bernt Filip Kristiansen Hasseleid Skrevet

Han sender deg videre til spesialist raskt og effektivt. Han lytter til hva jeg sier.
Jeg føler meg meget trygg

Uansvarlig forsinket og utilgjengelig

Lege: Natalia Fjeldstad Skrevet

Ventetid sist var 2,5 timer (uten å komme inn, måtte gå for å rekke siste ferje hjem) og dette var tredje gang med over 2 timers ventetid.
Får heller ikke svar på prøver, selv etter gjentatte forespørsler.
Virker grundig, omsorgsfull og faglig dyktig, men dessverre er det for risikofylt helsemessig å fortsatt være pasient. Det går virkelig ikke an å bli behandlet slik, for gamle og ressurssvake pasienter er det en stor belastning og ingen rør å si fra (medpasienter har grått på venteværelset)

Super!

Lege: Andreas Mathisen Hasseleid Skrevet

Han tok imot meg med fast håndtrykk og møtte blikket mitt. Han lyttet og så ikke ned i pc’en mens jeg fortalte om problemet. Mens han søkte på nettet, snakket han med meg, og forklarte underveis. Svarte tydelig på mine spørsmål. Jeg følte meg trygg og tenkte at denne legen vil jeg gjerne gi topp score!

Trygg, lytter til deg og følger opp

Lege: Astrid Strandheim Skrevet

Dr. Strandheim gleder jeg meg alltid til å komme til, for hun ser hele mennesket og behandler alle likt. Hun har respekt, kan gi tydelige beskjeder og følger deg tett når har behov for ekstra hjelp. Anbefales på det sterkeste!

Bruker tid og ser pasienten

Lege: Kim Fredrick Yves Ollivier Skrevet

Både mor og barn fikk veldig god hjelp og oppfølging av Kim etter fødsel. Nøye i undersøkelser, og når han var i tvil henviste han.