Natalia Fjeldstad

Autorisasjon (2012)

Venteliste

99 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Natalia Fjeldstad er en av 11 fastleger i Kragerø

Siste vurderinger av Natalia Fjeldstad

Uansvarlig forsinket og utilgjengelig

Ventetid sist var 2,5 timer (uten å komme inn, måtte gå for å rekke siste ferje hjem) og dette var tredje gang med over 2 timers ventetid.
Får heller ikke svar på prøver, selv etter gjentatte forespørsler.
Virker grundig, omsorgsfull og faglig dyktig, men dessverre er det for risikofylt helsemessig å fortsatt være pasient. Det går virkelig ikke an å bli behandlet slik, for gamle og ressurssvake pasienter er det en stor belastning og ingen rør å si fra (medpasienter har grått på venteværelset)

Vanskelig å få tak i og følger ikke opp

Natalia tar seg tid til å høre på deg når du er hos henne. Du får ikke følelsen av at hun stresser. På den annen side er at hun er ekstremt vanskelig å få tak i og ventetiden er helt latterlig. De gangene jeg har hatt time hos henne, har jeg måttet vente i minst 1 time på venterommet. Det meste var vel 2,5 time. Det blir litt for dumt. Jeg har opplevd at alle de andre ansatte har dratt for dagen og du blir sittende igjen med låste dører rundt deg. Hun er heller ikke spesielt flink til å følge opp. Jeg har opplevd at jeg tok blodprøver og ikke hørte noe. Da jeg kom tilbake etter et halvt år i forbindelse med noe annet, hadde hun ikke sett på prøvene engang og oppdaget noe bekymringsverdig, som da hadde blitt målt for et halvt år siden.

Fantastisk lege

Fantastisk lege som dessverre har blitt satt på et legesenter der alt har blitt mye vanskeligere enn tidligere.

Kunnskapsrik og seriøs!

Jeg har hatt mange fastleger, noen bra og noen dårlige. Hun tar deg seriøst, og både Natalia og de som jobber der gir deg følelsen av at de faktisk bryr seg.

Det merkes at hun har en solid kompetanse og utdannelse i ryggen.

Jeg har i snart 8 måneder hatt store smerter i ryggen, på toppen av andre plager, og jeg blir tatt 100% seriøst, sendt til diverse spesialister og behandlere.

Kommunikasjonen med klinikken går FORT via appen, og du får svar nesten umiddelbart, eller raskt påfølgende dag.

10/10

Trygg og nøye

Hun bruker god tid å hører etter hva man har å si. Hun kan godt det hun gjør å henviser deg videre viss det skal være noe. Veldig fornøyd med Natalia å kommer ikke til å bytte fastlege 😃 De som jobber der også er veldig koselige å hjelper deg med spørsmål om det skulle vært noe.