Risvollan Legesenter AS

Ingeborg Aas veg 4 7036 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS

Proaktiv og empatisk.

Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg Skrevet

Kort oppsummert: Strålende fornøyd.

Dette er en fantastisk lege. Medmennskelig og empatisk av natur, uten et snev av arroganse eller bedrevitertendenser.

Han er både kunnskapsrik og løsningsorientert. Aldri har jeg blitt sendt hjem med beskjeden "Vi ser an om det blir bedre"; i stedet lytter han, tar tak i problemet, og ser samtidig egne begrensninger ved å henvise til spesialister ved den minste tvil.

Skulle gjerne kommet med konstruktiv kritikk, men det er lite å hente.

Fantastisk..

Lege: Kamilla Kahn Heuch Skrevet

Fantastisk lege, med evnen til og lytte og vise respekt ovenfor pasienten. Føler seg bestandig hørt og ivaretat.

Beste legen i byen!

Lege: Stein Kristian Lereim Skrevet

Lereim er den tryggeste, hyggeligste og mest "nedpå" legen jeg har vært hos i løpet av mine snart tjue år i Trondheim.
Vi havnet hos ham, hele familien, da vår tidligere lege gikk av med pensjon, og føler oss kjempegodt ivaretatt, sett og fulgt opp.

Liker godt at han ikke nøler med å henvise oss videre hvis det er noe han selv ikke er helt sikker på; det understreker inntrykket av ham som en som vil være sikker på at pasientene hans får den aller best egnede oppfølging.

Fantastisk lege!

Bedre lege skal du lete lenge etter!

Lege: Malin Aasprong Holberg Skrevet

Hun tar seg virkelig tid til å høre og prøve å finne årsaker, diagnose osv. Det er den eneste legen (av mange) som jeg har vært bortig som jeg føler bryr seg. Spør alltid om tidligere problemer når jeg kommer på legetime for andre ting.

Misfornøyd

Lege: Andrea Tambs Berstad Skrevet

Da min fastlegen ble pensjonert, ble jeg satt på fastlegelisten til Andrea. Jeg har hatt samme fastlege i mange, mange år og alltid følt at jeg har fått god helsehjelp.

Jeg må dessverre si at jeg er lite imponert med Andrea som min nye fast lege.

Jeg føler ikke at mitt helseproblem ble tatt på alvor og at Andrea ikke har god nok kunnskap for å gi meg helsehjelp. Hun virker usikker og uerfaren i sine vurderinger.

Jeg vil ikke anbefale denne legen og jeg har skiftet fastlege!