Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Lege som har pasienten i fokus
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetUtrolig behagelig menneske. Hun lytter og tar meg som pasient på alvor. Hun tar seg tid og hun skaper en trygghet som gjør at jeg som pasient føler meg trygg og ivaretatt. Jeg føler aldri at mine problemer er for små.
Kunskap,effektiv og menneskelig .
Lege: Stein Kristian Lereim SkrevetHan er en lege som bryr seg og har svært god kunskap .Her får du god behandling ,Det er en lege som jeg setter stor pris på .
Kjempeflink og hyggelig fastlege
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetJeg fikk Kamilla som fastlege etter at min forrige lege pensjonerte seg, noe som jeg erfarte var et stort lykketreff! Mine erfaringer med Kamilla er at hun lytter til pasienten (fremfor å bare stirre på PC-skjermen), hun er blid og imøtekommende når du kommer inn på kontoret hennes og er svært kompetent, med gode svar og anbefalinger. Akkurat det en fastlege bør være. Hun kommer til å være enda en godene jeg kommer til å savne med å bo i Trondheim! Anbefales på det sterkeste!
Fantastisk
Lege: Andrea Tambs Berstad SkrevetAndrea er fantastisk,byttet til henne fra min andre fastlege da jeg ikke ble trodd på at jeg hadde en sykdom. Andrea tok tak og nå har jeg diagnose som kan sporers flere år bak i tid. Andrea tvilte aldri på mine symptomer.
Super lege
Behagelig og dyktig lege
Lege: Andrea Tambs Berstad SkrevetAnbefaler virkelig henne som lege. Føler at jeg blir sett, hørt og forstått. Uansett hva det skulle være er ingen sak "for dum" for denne legen.
Hun bestilte tester for å utelukke og hun er alltid villig til å undersøke litt ekstra. Dyktig fastlege!