Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Fantastisk
Lege: Malin Aasprong Holberg SkrevetVeldig flink lege som tar seg tid og lytter til deg. Hun er imøtekommende og tar deg seriøst, uten tvil den beste legen jeg har møtt.
Veldig i møtekommende og man føler alltid man blir helhetlig ivaretatt
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetDyktig og tar deg alltid på alvor. Føler at han er medisinsk oppdatert. Veldig støttende og dyktig når han gir råd og veiledning på alle områder. Får alltid time samme dag.
Super lege.
Lege: Malin Aasprong Holberg SkrevetFantastisk lege som tar seg tid og lytter. Behagelig og lett å snakke med. Flink til å henvise til spesialister. Alltid smilende, og man føler man blir tatt på alvor.
Den beste legen jeg har hatt :-)
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetGenerelt veldig god service hver gang. Snakker veldig godt og nøye gjennom hva som kan/er galt. Henviser hvis det må til og anbefaler behandlings personell hvis han har erfaring innen området.
Supersuper fastlege!
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetStor tillit til god faglig kunnskap og kjennskap til spesialttjenester i byen og alt rundt helsetjenestene.
Svært tillitsvekkende og innbyr til trygg og god komunikasjon. Effektiv, men samtidig alltid følelsen av at vi har den tida jeg trenger.
Kunne ikke blitt bedre ivaretatt av noen andre doktorer i byen her!