Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
God lege
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetI en periode i livet mitt hvor jeg hadde det vanskelig og slet psykisk så tok Dr. Dahlberg seg god tid til å lytte. Jeg fikk muligheten til å snakke om det som var vanskelig i over 1. time på den første konsultasjonen. Jeg fikk så stor tillit til han at jeg brukte han som samtalepartner hver 14.dag. Jeg ble frisk og fikk et godt liv uten å måtte stå i flere måneder kø hos en offentlig psykolog.
For en super lege!
Lege: Stein Kristian Lereim SkrevetLereim er antagelig den hyggeligste legen jeg har vært hos noensinne. Oppriktig interessert i pasienten, med tid til å snakke og lytte, evne til å senke skuldrene hos den engstelige og et vesen som er helt imponerende. Og for et lag han har med barn og unge - Lereim er sånn som alle leger burde være! Har også inntrykk av at han er oppdatert på det som er viktig og nytt, men aldri glemmer å høre på pasientens eget syn. Den beste doktoren, helt klart :-)
Delte opplevelser
Lege: Ole Christen Løvli SkrevetI det store og hele grei lege, men kan av og til få en til å føle seg utrolig dum. Kan nemlig være nedlatende i enkelte situasjoner, og hoppe litt hurtig til konklusjoner. Dette handler om hvordan man kommuniserer med psienten og han kan nok jobbe litt mer med å ta pasientens perspektiv på alvor. Han var dyktigere til dette på yngre dager, og kanskje er det slik at enkelte blir litt for mye verdensmestere ved erfaring og at man glemmer å høre på pasienten og istedet stoler for mye på egen erfaring.
Ikke grundig
Lege: Kristian Holøymoen Dahlberg SkrevetJeg kom med smerter i fot, og han stilte diagnosen uten at jeg måtte ta av meg skoen... Etpar andre situasjoner der jeg har fått samme inntrykk, lite villig til å sjekke grundig, konkluderer på tynt grunnlag. Men han er hyggelig og ok å snakke med sånn generelt, det trekker opp.
En sjelden god lege.
Lege: Ørjan Sæknan SkrevetJeg har hatt en del leger opp gjennom årene og Ørjan er den desidert beste av dem alle. Han kjenner deg, tar seg tid og ikke minst så tar han deg seriøst. Det virker som han leser seg grundig opp i sykdomshistorie, og om det trengs flere underøkelser hensviser han til dyktige folk og får prosessen til å skje raskt. Som kvinner har jeg heller aldri hatt problemer med å snakke med Ørjan om det man gjerne oppsøker kvinnelige leger om. Og det er aldri noe som er for dumt eller urelevant å spørre han om.