Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Risvollan Legesenter AS
Helt fantastisk dyktig og imøtekommende lege
Lege: Andrea Tambs Berstad SkrevetHar hatt noen konsultasjoner med henne når egen fastlege har vært fraværende. Sitter igjen med følelsen av å ha blitt sett, tatt på alvor og fått veldig god helsehjelp.
Et prakteksempel av en lege. Anbefales på det sterkeste.
Dyktig og trygg lege
Lege: Trine Irene Skarsvåg SkrevetImøtekommende og dyktig lege. Lytter og viser forståelse. ser deg og dine behov.
Veldig glad for å ha Trine som fastlege.
Meget fornøyd
Lege: Ørjan Sæknan SkrevetØrjan Sæknan er en kunnskapsrik å hyggelig Doktor å snakke med,beste fastlegen hvis du har tunge psykiske lidelser.
Trygg, rolig og kunnskapsrik.
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetHos Camilla føler man seg ivaretatt, man blir både hørt og sett. Hun får meg som pasient til å føle meg ivaretatt og forstått. Camilla gir alltid det lille ekstra og ringer om det er svar på prøver eller om det ellers er noe spesielt som trenger tettere oppfølging.
Helt fantastisk og jeg er glad hun har vært min fastlege siden hun overtok praksisen på Risvollan.
Kunnskapsrik, hyggelig og blid
Lege: Kamilla Kahn Heuch SkrevetFøler at hun hører på deg. En person som utstråler trygghet og du har tillit til. Får alltid tilbakemeldinger raskt på prøver som blir tatt.