Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Orkanger Legesenter
Veldig bra lege!
Lege: Adem Mandzuka SkrevetHan lytter, tar seg tid. Er ærlig og er imøtekommende. Han har en varm personlighet og virker skikkelig kompetent. Anbefales
veldig flink
Lege: Elisabeth Seland Gridseth SkrevetHun er veldig flink med å lytte til pasienten og jeg føler meg ivaretatt når jeg er hos henne. Hun finner fort ut av hva som er galt.
Dårlig til å lytte til pasienten
Lege: Ole Kristian Harsvik SkrevetTillit og kommunikasjon er viktig i helsevesenet. Samarbeid blir vanskelig når henvisninger ikke blir sendt som avtalt. Konstruktiv feedback må ikke misforstås.
Dårlig til å lytte til pasienten
Lege: Elisabeth Seland Gridseth SkrevetAlt for glad i å snakke og dårlig til å lytte til pasienten - også når pasienten er ny bekjentskap for henne. Dårlig holdninger og oppførsel. Hadde pasienten vært en gjenganger til henne hadde det vært lettere å forstått hennes oppførsel. Takk for meg iallfall
Proff
Lege: Elisabeth Seland Gridseth SkrevetKomplisert sykdomsbilde med flere kroniske sykdommer ga behov for ny fastlege med mer oversikt og oppfølging fra de ulike sykehusavdelingene. Hun tar seg tid og spør. Jeg er veldig fornøyd ut fra de rammene hun har som fastlege. Det kan være lang ventetid for time.