Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Orkanger Legesenter
Dyktig og trivelig
Lege: Ole Kristian Harsvik SkrevetHarsvik er min nye fastlege. Har vært hos han flere ganger og blir møtt med forståelse og respekt. Han er grundig og gir seg ikke før alt blir bra. Det virker som han bryr seg og ønsker pasienten kun det beste. Det er lett å få tillit til han og man føler seg godt ivaretatt. Anbefales !!
God vurderingsevne og kommunikasjon
Lege: Ole Kristian Harsvik SkrevetVi setter pris på å ha en slik ung og våken fastlege. Han gir gode og treffende vurderinger samtidig som han lytter til oss og også trekker inn mer erfarne kolleger dersom han har liten erfaring med det det gjelder eller aner at vi trenger mer forsikring. Han har usedvanlig gode kommunikasjonsevner.
Hilsen
Proff, trygg, grundig
Lege: Elisabeth Seland Gridseth SkrevetElisabeth tar seg god tid, er grundig og ordentlig. Holder en lett tone og gjør det artig å være hos legen for store og små!
Bagatelliserer
Lege: Elisabeth Seland Gridseth SkrevetBlir ikke tatt på alvor.
Dersom dine plager ikke gir utslag på en blodprøve, eksisterer de ikke.
Ellers veldig hyggelig, noe som hjelper ganske lite når man sliter med konstante smerter.
Dyktig og lett tilgjengelig
Lege: Elisabeth Seland Gridseth SkrevetGridseth har vært fastlegen min siden 2008, og har alltid vært svært fornøyd. Lytter til hva jeg forteller, og vi finner alltid ut tiltak/løsninger sammen. Lett tilgjengelig, har hun ikke tid til å svare tlf, så ringer hun opp igjen (kan dog ta noe tid, men hun er tross alt på jobb).
Nå er ikke jeg den som løper ned dørene på legekontoret, men når jeg først er der, har jeg en følelse av at hun kjenner meg igjen og stiller oppfølgingsspm på noe jeg kanskje bare har nevnt tidligere (både somatisk og personlige emner).
Skulle gjerne hatt henne som fastlege til evig tid, men nå som jeg har flyttet blir avstanden litt for stor.