Magnat Fastlegesenter

Drammensveien 130 0277 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Magnat Fastlegesenter

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Annikken Moer Skrevet

Etter 5 år som kasteball i systemet har jeg gjort meg opp noen meninger om hvordan forskjellige leger er.

Da jeg fant Annikken tenkte jeg med en gang at her har jeg funnet et unikum! Hun er imøtekommende og tar seg tid til å lytte til mine tanker og bekymringer. Hun er omsorgsfull og og jobber hardt for at jeg skal ha det bra. Hun har mye å gjøre, men jeg har aldri følt meg glemt. Om alle leger var halvparten så god som henne hadde helse-Norge vært et bedre sted.

Flink og bryr seg om deg

Lege: Nils Tovsrud Skrevet

NIls er en god fastlege. I tillegg til at han er kunnskapsrik er han og typen som bryr seg og vil høre på deg. Det er ikke alltid det er direkte pasientrelatert, men han tar seg tid til å lytte, stille spørsmål og følge opp. Jeg er veldig godt fornøyd med ham. Eneste litte minus må være resepsjonstjenesten hos Magnat som ikke alltid er tilgjengelig.

Hyggelig, flink og tilgjengelig

Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik Skrevet

Hyggelig og flink lege som alltid er presis, og svarer meget raskt på e-konsultasjon. Lytter og tar seg tid. Veldig fornøyd.

Trygg og kunskapsrik

Lege: Knut Winger Skrevet

Han er kunskapsrik, lugn og stiller korrekta diagnoser. Jeg er mye förnöjd med han som min fastlege. Han er min fastlege i 15 år.

Følger opp

Lege: Nils Tovsrud Skrevet

Han følger alltid opp, ringer til deg når det er noe. Han holder tider, virker kunnskapsrik og gir trygghet.