Magnat Fastlegesenter

-lett å snakke med
-er grundig
-føler meg trygg
-faglig sterk
-både psyk og fysiske plager kan diskuteres

Flink lege - dårlig legesenter

Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik Skrevet

Det er ikke noe å si på Sirill.

Problemet er Magnat legesenter som har generelt dårlig service.

Ønsker du en hastetime så tror de deg ikke på ditt ord, og du må «selge inn» behovet for å bli satt opp.

Telefontiden er svært begrenset og lunsjpausen er ganske komfortabel (for de ansatte) - fra 11:00 til 13:00. Å få legen til å ringe deg er også umulig.

Jeg synes generelt fastleger for veldig bra betalt for en tjeneste som ikke er mere enn middels.

Interessert og sympatisk.

Lege: Amir Roland Iranmanesh Skrevet

Jeg følte meg veldig godt ivaretatt og ble godt mottatt. Han viste tydelig at jeg var viktig. Jeg fikk time raskt, og han hadde god kunnskap om min sykdom.. Vi hadde god kommunikasjon.
Jeg vil ha Dr Iranmanesh som min fastlege.
Ansatte ellers på Legevakt Vest gir god service og er hyggelige. Lett å komme fram i telefonen.

Forståelsesfull og empatisk

Lege: Annikken Moer Skrevet

Anniken er en utrolig forståelsesfull, lyttende og varm person jeg kan anbefale på det sterkeste. Hun er interessert og følger opp. Hun virker kunnskapsrik og trygg, hun tar bekymringene mine på alvor samtidig som trygger meg på de bekymringene det ikke er verdt å tenke på. Selvfølgelig har hun, som de fleste andre dyktige fastleger, en hektisk hverdag og det er mulig man må vente. Men absolutt ikke mer enn hos andre. Jeg håper Anniken fortsetter som fastlege i mange år - for jeg har nylig byttet til henne og håper hun kan følge opp i mange år!

Upersonlig, dårlig service, ikke anbefaler

Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik Skrevet

Stor skuffet av min opplevelse hos henne og hos klinikken. Nesten hver gang jeg her hos henne jeg føler dårlig etterpå og hun få meg til å gråte siden jeg føler meg behandlet urettferdig. Noen ganger jeg har bestilt tid men når jeg kommer til klinikken de har ikke meg på lista selv om jeg her fått bekreftet. De nekter å se meg selv om det er deres feil. Etter fødselen hun følgte ikke opp som hun skulle, ikke sjekket meg skikkelig, ville unngå å sjekke der nede.