Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Magnat Fastlegesenter
Dårlig tid og uinteressert
Lege: Annikken Moer SkrevetGenerelt veldig dårlig inntrykk av Annikken. Hun virker uinteressert og har haster seg igjennom timen. Kjenner ofte at jeg gruer meg til å gå til timen etter at jeg har bestilt time, og sånn skal det ikke være når du trenger hjelp.
Fraværende og ikke tilstedeværende
Lege: Amir Roland Iranmanesh SkrevetViet pasienten liten/ingen oppmerksomhet. Hørte ikke på hva pasienten hadde å si. Kun opptatt å "belære" med egen kunnskap uten å sette seg inn i pasientens situasjon."Så" ikke pasienten i det hele tatt.
Anbefalles ikke
Lege: Annikken Moer SkrevetStresset, respektløs, ser/hører deg ikke som patient, frekk, martyrisk bl.a. Hon burde ikke ha mer patienter enn hva hon har kapasitet til. Jeg har måtte ventet timesvis i venterommet da det alltid vart forsinket. En gang bad hon meg att hemte pizza til henne, efter att ha suttit og ventet lenge efter avtalet time. Da jeg i denne stund var i så pass dålig helse at jeg knapt kunde ta meg til legekontoret. Hon fikk en annen patient til at hemte pizzan åt henne da jeg ikke klarte det. Jeg borde ha bytt fastlege langt før jeg gjorde det, men jeg visste ikke bedre da jeg var som dårligest. Hade jag haft en annen og mer kompetent fastlege vid dette tidspunktet og dermed fått riktig hjelp fra begynnelsen, så er jeg overtyget om at helsen min hade varit mye bedre for lenge siden.
Grusomt
Lege: Knut Winger Skrevethører ikke etter, ber deg holde munn fordi han må "skrive", nei dette blir for dårlig dessverre. Fant ut at jeg var gravid, var som å snakke til veggen. Byttet lege med engang etter den siste timen.
Subjektiv
Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik SkrevetHar vært hos henne et par ganger. Opplevde henne som subjektiv og overfladisk, ikke faglig objektiv. Går ikke til henne igjen.