Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Magnat Fastlegesenter
Fantastisk lege som følger opp langt mere enn man kan forvente!
Lege: Annikken Moer SkrevetHun er tillitsfull, nøye, tar deg på alvor og tenker også på deg utenfor arbeidstiden om man trenger det. Hun henviser videre til vurderinger og spesialister dersom det trengs. Hun er ett unikum av en lege - til tross for at at man alltid må sitte lenge i kø. Kan forstå at det er frustrerende og irriterende, men bedre lege får man ikke om man virkerlig trenger det.
Gull verdt er hun!
Forferdelig dårlig opplevelse, anbefales ikke
Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik SkrevetHar hatt et par leger før jeg flyttet til Oslo. Da prøvde jeg Sirill, til min store fortvilelse. Hun hadde dårlig tid, hørte ikke på hva jeg sa. Hun satt bare på pcn, og jeg følte meg som en plage. Jeg tenkte hun hadde en dårlig dag, og prøvde igjen. Da jeg har slitet med sykdom i noen år synes jeg at dette var veldig trist. Nå har jeg byttet lege og er kjempefornøyd.
Dyktig lege
Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik SkrevetSirill har alltid tid til pasientene og behandler store og små henvendelser seriøst og profesjonelt. Anbefales!
Veldig bra lege
Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik SkrevetEn meget dyktig lege. Tar seg tid til sine pasienter.
velllllldig flink lege
Lege: Knut Winger Skrevetlytter på hva du sier ........ undersøker ....... diagnoserer .... skriver resepter eller henviser til en spisialist ved behov med bra oppfølging hvis det oppdages noe galt.
heldigvis har de akkurat nå fått en ny blid, smilende og veldig hyggelig sekretær, så problemet med resepsjonisten er løst.
Generelt kan jeg si at jeg er veldig fornøyd med min fastlege Knut Winger !