Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Magnat Fastlegesenter
Upålitelig, utrygg og uinteressert
Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik SkrevetJeg har hatt fastlegen gjennom en del år og opplever henne som meget passiv og uinteressert i det lille jeg har benyttet henne. Hun har lett for å konkludere med sykemelding fremfor å spørre hva som skal til for at det skal bli bedre. Hun virker utrygg i rollen. Ved spørsmål om nærmere utdyping svarer hun ikke, og hun neglisjerer henvendelser. Jeg opplever at hun trenger mer utdanning for å fylle rollen som lege.
Enestående lege!
Lege: Nils Tovsrud SkrevetFra dag en jeg følgte meg sett og tatt på alvor. Han lyttet og gi inntrykk på at han VIRGELIG bryr seg.
Om han flytter til en annen legekontor flytter jeg også!
Eneste minus er helsesekretær som flere ganger er ikke imøtekommende og med veldig lite empati.
Veldig dyktig og behjelpsom!
Lege: Amir Roland Iranmanesh SkrevetVeldig hyggelig, omtenksom og forståelsesfull. Hjalp oss med en gang, og fixet alt vi trengte. Flink med barnet som var den aktuelle pasienten. Gjorde henne trygg på prøver og forklarte medisinene godt. God oppfølging etterpå!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Amir Roland Iranmanesh SkrevetHar vært her to ganger og har blitt møtt med trygghet, forståelse og veldig god kunnskap rundt det jeg har kommet for. Tatt tak i ting andre fastleger ikke har hjulpet med tidligere .
Latterlig
Lege: Knut Winger SkrevetVet inte om man ska skratta eller gråta, varit hos Knut 3-4ganger siste 2 månaderna, allt från fel tider på sykmelding, ALLTID forsinka ca 30-40min oavsett tid på dagen. Får ingen hjälp när jag sliter med depression och blir avvist från psykiatri. Han glemmer o bekräfta nya tider han själv väljer för uppföljning.
Oseriöst, inte till någon hjälp eller lättnad, skrämmande.