Marthe Kjeldstad
Streng og lite fleksibel. Jeg savner gammel legen jeg hadde før. Håper kort ventetid på liste for ny lege.
Har gått til henne ved et par anledninger ved fravær av min egentlige fastlege, og jeg har aldri blitt møtt på en så nedverdigende og ufin måte av en fastlege tidligere.
Ved første anledning tenkte jeg hun kanskje hadde en dårlig dag, men da hun oppførte seg like usmakelig gangen etter jeg var så uheldig å få henne, følte jeg at jeg måtte gi en tilbakemelding.
Lytter ikke til hva som egentlig er problemet, og vil heller sende deg hjem uten noe hjelp eller undersøke helt irrelevante ting i stedet for å gi behandling for det egentlige problemet.
Virker helt uforstående til at de fleste har andre ting å fare med på dagtid enn å dra frem og tilbake til legekontoret, og til at man ønsker hjelp med å få bukt med det som faktisk plager deg.
Er så utrolig takknemlig for å ha Marthe Skjelstad som fastlege! Hun har en evne til å se hele mennesket og man kan fullstendig være seg selv. Man føler en ro i rommet, og man kan både gråte, le og si akkurat det man føler og mener, uten at det føles flaut eller dumt! Hun hjelper med sin fagkompetanse og medmenneskelighet som er helt rå! Tusen takk Marthe! Vil også takke resepsjonen for alltid god mottakelse! Fantastiske dedikerte mennesker😍TAKK
Over alt en trygg og kompetent lege!
Empatisk og omsorgsfull. Føler alltid at jeg får en god vurdering, uavhengig av «ønsket» svar, så får jeg et faglig korrekt svar! Gått til Marthe i mange, mange år! Alltid fornøyd.
Jeg (og min datter) har hatt Marte som fastlege i omtrent 7 år, og er veldig fornøyde. Vi har alltid fått time raskt. Marte tar seg alltid god tid til å både lytte og forklare, og har mye kunnskap. Jeg føler meg trygg på at jeg får den oppfølgingen som er riktig. I tillegg er hun blid og har humor og glimt i øyet. Marte var svært dyktig og en viktig støtte for meg i en periode der jeg hadde det tøft psykisk. Det er virkelig verdifull kompetanse/egenskap for en fastlege.