Ringve Legesenter

Harald Hårfagresgate 2 7041 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter

Tilgjengelig og lyttende

Lege: Even Mork Skrevet

Har bare god erfaring med Even som fastlege. Han er tilgjengelig på kort varsel når man trenger det, og gir god oppfølging.

Dyktig og omsorgsfull

Lege: Sverre Sande Skrevet

Virker å ha genuin omtanke for sine pasienter. Tar seg god tid, og man føler seg godt ivaretatt. Han har på eget initiativ tatt kontakt for å høre hvordan det går. Kan på det varmeste anbefale Sverre Sande.

Støttende og motiverende

Lege: Even Mork Skrevet

Jeg plages med kroniske tilstander som ikke er så lett å avdekke på konsultasjon tross objektive medisinske funn. Både for meg og helsepersonell kan det være litt stusselig at alt er i veien og at jeg aldri blir frisk. Even trodde alltid på meg, støttet, motiverte og gjorde alt han kunne for at jeg skulle få et best mulig liv og være i jobb tross sykdom. Jeg trengte aldri være redd for ikke å bli hørt. Kjempeflink med barn, og rask å henvise til riktig spesialist som har tid til å ta dem inn. Den absolutt beste, mest pasientlojale, snilleste, grundigste og dyktigste legen vi har hatt i vår familie. Bruker støtte, behandling og positiv motivasjon for at pasienten kan stå i jobb og samtidig ivareta helsen godt nok til at den varer. Det finnes flere veier til arbeidslinja enn mistro, kontroll og sanksjoner. Andre leger kan være mistroisk, slemme og bagatelliserende overfor kronisk syke, her fantes det ikke snev av nedvurdering.

Fantastisk flink og omsorgsfull lege

Lege: Sverre Sande Skrevet

Sverre er en superdyktig lege som bryr seg og tar seg tid til deg. Han vrir hver en stein for å hjelpe deg.
Kan trygt anbefale Sverre til hvem som helst!

Lite interessert i å lytte på pasienten og prater i munnen på deg.

Lege: Marthe Kjeldstad Skrevet

Lite interessert i å lytte på pasienten og prater i munnen på deg. Går fra timen og føler deg totalt overkjørt.