Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter
Svak oppfølging
Lege: Marthe Sofia Butt SkrevetButt framstår interessert og forståelsesfull under legetimene, men har dessverre en rekke ganger latt være å følge opp med de riktige attestene, henvisningene og behandlingstiltakene.
En god lege
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetDessverre har jeg bare hatt han som vikar, det har vært en god opplevelse å komme til han. Jeg føler meg lyttet til og han har tatt meg på alvor. Henvist videre ved behov og vært aktiv i oppfølging av saker. Tatt seg god tid. Jeg har fått god tillit til han og håper at han fortsetter å være seg selv uten å bli farget for mye av andre på senteret.
Trygg og vennlig
Lege: Even Mork SkrevetHele vår familie har Even som fastlege. Vi er veldig fornøyd. Han har alltid tid og følger opp fra forrige samtale/time. Vår datter på 2 som ikke er veldig glad i fremmede mennesker ble raskt trygg på Even.
Anbefales
Lege: Dag Blix-Nilsen SkrevetTar seg alltid tid til å forklare. Det han ikke kan svare på sjekker han opp. Dyktig lege. Har hatt han som vikar i lengre tid, før han ble fastlegen min.
Effektiv og tydelig
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetHar hatt Marthe som fastlege i snart ett år og vært der et par ganger. Oppfatter henne som effektiv og rett på sak, samtidig som hun tar seg tid til å forklare hvorfor hun gjør eller tolker ting som hun gjør. Mulig hun passer best for oss som ser på legetimer som noe som må krysses av på to do-listen, da noen kanskje kan oppleve henne som litt vel effektiv. Men jeg setter pris på det! Periodevis vanskelig å få tak i, men resepsjonen videreformidler beskjeder.