Ringve Legesenter

Harald Hårfagresgate 2 7041 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter

Endelig en bra lege!

Lege: Sverre Sande Skrevet

Sverre lytter, tar seg tid, støtter og hjelper med alt. Jeg har aldri før hatt ett så godt forhold til en lege.

Anbefales!

Lege: Even Mork Skrevet

Har hatt Even Mork som fastlege til meg selv og barna i to år nå og bare gode erfaringer. Even er kompetent og oppmerksom og veldig bra på å kommunisere.

Virker som en velding flink lege :)

Lege: Marthe Sofia Butt Skrevet

Har ikke gått til Marthe kjempelenge og har heller ikke rukket å snakke så veldig mye om de fysiske problemene mine, men jeg har fått ett inntrykk av at hun er en veldig profesjonell lege som ikke lar seg pille på nesen! Dette ser jeg på som en styrke da jeg tror hun støtter pasientene sine veldig sterkt både ift NAV, skole ol. Hun er veldig hyggelig og lett å prate med. Synes ikke hun framstår som den typiske legepersonligheten jeg er kjent med. Virker ikke høy på seg selv eller bedrevitende og har føttene godt plantet på jorda :) hun har hørt på meg som pasient og hun tror meg tydelig da jeg alltid får det jeg trenger og vil ha. Vil tilføye at det er kjapt å få timer på legesenteret og at de som jobber der er veldig hyggelige :)

Veldig bra lege

Lege: Marthe Sofia Butt Skrevet

Hun er en flott lege som tar problemene på alvor. Hun er en god lytter og hjelper deg med det akkurat du har behov for. Hun viser medmenneskelighet, men sier og hva hun mener du kan trenge. Det er jo det som er viktig da hun er lege og har kompetansen.

Dette var det som gjorde henne til en så bra lege for meg.

Veldig bra

Lege: Sverre Sande Skrevet

Han gjør sitt beste for pasientene, men har kanskje litt mange pasienter å holde styr på. Har opplevd at han ikke tar kontakt når han har sagt det. Men ting har løst seg uansett