Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Marthe Sofia Butt SkrevetOpplever henne som en empatisk, hyggelig, kunnskapsrik og trygg lege.
Får alltid svar på prøver i løpet av få dager pr. telefon eller sms.
Kort ventetid, og rask behandling.
Veldig fornøyd med både fastlege og legesenter.
Arrogant og kald
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetMangler kunnskap om hvordan kommunisere med mennesker, oppleves arrogant og kald. Lite lyttende og imøtekommende . Jeg jobber selv innen helse og samarbeider daglig med flotte leger, og finner meg ikke i en slik fremtoning ! Vil bytte fastlege snarest !
God på kvinnehelse!
Lege: Marthe Sofia Butt SkrevetJeg opplever Dr. Butt som en dyktig lege med mye engasjement for kvinne-barn-helse. Svangerskap og barseloppfølging har vært helt super!
Skulle ønske jeg kunne tatt Marthe med på flyttelasset
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetJeg har bare positive ting å si om Marthe og Ringve legesenter. Hun har tatt seg god tid og jeg føler meg forstått. Jeg har følt meg godt tatt vare på og følt meg tatt på alvor. Jeg har alltid fått komme på time på dagen om jeg har vært syk.
Trygg, hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Marthe Sofia Butt SkrevetJeg har skiftet fastlege to ganger, og nå som jeg har gått til Marthe i over 3 år vet jeg at jeg ikke trenger å bytte igjen. Det aller viktigste er å ha en lege som forstår det den dagen det er noe virkelig alvorlig med deg, og det er jeg trygg på at Marthe gjør. Oppfatter henne som nøye og kunnskapsrik. Hun er trygg på sin egen kompetanse og søker støtte fra andre når hun trenger det. I tillegg er hun lyttende og hyggelig, samtidig som hun er effektiv. Har gått til henne med to svangerskap og jeg har fått akkurat den oppfølgingen som jeg har behov for så jeg har ikke gått til jordmor i tillegg. Hun har vært endel borte på grunn av egne svangerskap, men Ringve legekontor har et svært godt team og har skaffet veldig gode vikarer slik at jeg ikke har hatt noen problemer med det. Anbefales!