Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter
Fantastisk flink og tydelig lege!
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetMarthe er en utrolig god lege. Hun er tydelig og faglig meget sterk, samtidig som hun tar seg tid til å høre på deg. I tillegg har hun evnen til å ikke bare høre, men å lytte slik at man faktisk føler seg tatt på alvor. Hilsen mann i 30-åra.
ung og uerfaren
Lege: Sverre Sande SkrevetEn lege som ikke vil sette seg inn i din diagnose. Lytter dårlig til situasjonen og viser ingen empati eller omsorg. har du ME er ikke dette legen. Kanskje flink med barn med ørebetennelse.
Ikke fornøyd
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetSom personen under meg sier; blir møtt med en stahet, føler ikke man blir hørt og forstått. Veldig tilbakeholden på å ta blodprøver og undersøke ting mer grundig. IKKE fornøyd.
Koslig og flink!
Lege: Marthe Sofia Butt SkrevetHun er en svært dyktig lege, og en særs sympatisk person! =)
Misfornøyd
Lege: Marthe Kjeldstad SkrevetVar hos henne 3 ganger før jeg skiftet lege. Hun var sta, hørte ikke på det jeg hadde å si og jeg følte jeg ble ignorert. Hun imøtekom ikke mitt ønske om å ta blodprøve da jeg sa flere i familien min har hatt anemi. Det er bra at hun faktisk ikke er slik mot alle, men jeg opplevde ikke god behandling fra henne.