Ringve Legesenter

Harald Hårfagresgate 2 7041 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Ringve Legesenter

Forståelsesfull, løsningsorientert, og dyktig!

Lege: Dag Blix-Nilsen Skrevet

Jeg tørr å påstå at Nilsen er en av VELDIG få leger som virkelig tar seg tid til å forstå, lytte og finne den beste løsningen. Hadde det ikke vært for hans hjelp, så hadde jeg mest sannsynlig slitt med å føle at jeg på kort tid kan komme mye sterkere tilbake på jobb.

Uempatisk og holder ikke det hun lover!

Lege: Marthe Sofia Butt Skrevet

Ikke å anbefale om du har psykiske problemer, ei heller kroniske sykdommer. Hun lager planer som hun ikke følger opp og glemmer henvisninger. Ved flere tilfeller leser hun opp epikrise fra sykehus, spesialist og bruker "timen" på å jatte om det. Jeg får også tilsendt disse i posten! Hun setter seg ikke inn i hele mitt sykdomsbilde og forstår ikke sammenheng mellom psyke og fysisk helse. Jeg og min mann har byttet fastlege. Ringve Legesenter er fantastisk med så empatiske, trivelige ansatte på laboratoriet.

Trygg og god

Lege: Dag Blix-Nilsen Skrevet

Beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Ser hele mennesket, følger opp ting fra forrige time, er like imøtekommende til voksne som barn. Har alltid god tid til deg, og forklarer alltid godt før han setter i gang tiltak eller diagnoser. Anbefaler han på det sterkeste!

Beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Dag Blix-Nilsen Skrevet

En som virkelig er på lag med deg. Lytter og forklarer godt. Kanskje den legen jeg har opplevd som er mest nysgjerrig og ønsker å komme til bunns i hva det kan være. Hadde noen få symptomer og det var ingen nøling med å ta tester. Viste seg å være rett beslutning og sykdom ble identifisert.

A man who likes his job

Lege: Even Mork Skrevet

Even was my fastlege for 5 years and I have only positive experiences. He listens, which is not the case for every doctor, spends some time running through the possibilities and comes with diagnosis. He had two impressive correct diagnosis with me which was not clear for others to see.... I think this is mainly due to the listening part. He also has a good deal of charisma which I think is essential for having confidence at your doctor. I would have stayed his patient if I had not left Trondheim.