Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Avicenna Legesenter
Bestemt og trygg
Lege: Irina Sibirius SkrevetIrina er en kjempeflott lege og skulle gjerne beholdt henne som min fastlege! Måtte desverre bytte pga flytting. Det tok et par timer før vi fant tonen men hun tar seg tid til deg og hører på alt du har og si bare ikke ta alt på en gang. Hun må rekke og få ting med i journalen før hun gir deg et svar eller henvisning. Hun er også flink til å tenke utenfor boksen!
Kan ikke anbefales.
Lege: Irina Sibirius SkrevetByttet til denne fastlegen etter flytting. Ved første besøk var det tydelig at hun ikke hadde lest eller satt seg inn i journalen min verken fra sykehus eller min tidligere fastlege. Språkproblemer og nedlatende holdning til meg som pasient. Bedreviter. Omtrent ikke øyekontakt. Vanskelighet med å få fornyet resepter jeg er avhengig av daglig. Måtte ringe apotek for å finne erstatning til legemiddel som er utgått. Lang ventetid etter oppmøte til avtalt time. 30 til 45 min ventetid. Har ikke noe positivt å si om denne legen.
En hånlig bedreviter!
Lege: Irina Sibirius SkrevetDenne legen lytter ikke til deg, og har ei heller øyekontakt med deg igjennom timen. Hun er hånlig og nedlatende når man prater til henne, og «hører det hun vil høre». Store språkutfordringer, noe som gjør det vanskelig å uttrykke seg til henne da hun ikke forstår. Hun henviser ikke videre til spesialister, ettersom hun vet bedre og ønsker å se ann situasjonen i lengre tid først. Skal man ha denne legen som fastlege, må du virkelig ha bein i nesa for å få hjelp - noe jeg føler jeg har, men alikevel føler meg som en 5 åring i samtale med henne. Anbefales ikke!
En ordentlig lege :)
Lege: Irina Sibirius Skrevethun er imøtekommende og alltid hjelpsom, det beste egenskapet hennes er for min del at hun lytter godt etter samt at hun hjelper deg hele veien mao følger en opp!
Trygg
Lege: Irina Sibirius SkrevetIrina Sibirius er den første lege som tilbydde meg en fullskjekk. Jeg ble fulgt opp hele veien. Hun tar seg tid til å lytte til problemene. Jeg følte meg trygg og ivaretatt hos henne. Hun er en lege som bryr seg om sine pasienter. Anbefaler henne på det sterkeste!