Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gågaten Legesenter
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Lars Aamann SkrevetMeget positiv opplevelse av Lars Aamann.
Har for kort tid siden byttet fastlege, og alle mine ønsker er så langt innfridd.
God lege
Lege: Lars Aamann SkrevetJag er väldig fornöyd med legen. Han lytter og tar meg alltid seriöst. Föler meg veldig ivaretatt. Barnet mitt föler seg også trygg. Han er Flink med barn også
Super fornøyd!
Lege: Eva Lise Wendt SkrevetLise har vært lege for min farmor, er lege for min far, mine barn, min mann og meg!
Veldig flink, effektiv og hun ser deg!
Trygg, god og lytter
Lege: Lars Aamann SkrevetVeldig fornøyd med Lars som lege. Han er god på å lytte, henviser der det trengs og viser stor empati og forståelse. Har også opplevd og bli ringt til og fulgt opp på en måte ingen tidligere leger har gjort før. Et stort pluss i boka.
Meget god fastlege
Lege: Lars Aamann SkrevetVeldig fornøyd med dr Aamann, han tar seg alltid tid og lytter. God på å henvise om nødvendig og løsningsorientert, følger opp på meget god måte. Den beste fastlegen jeg har hatt, endelig en lege som ser pasienten. Stort pluss at det er greit å få time kjapt! Anbefales! Venteværelse er så som så og sekretærene smiler lite, men er relativt hyggelige ved kontakt.