Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Røros Legesenter
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Hege Liljedahl Steene SkrevetHar full tillit til Hege. Svarer godt på alle spørsmål, forklarer godt.
Er effektiv, blid og imøtekommende.
Verdikonservativ
Lege: Hilde Fjorden SkrevetHvis du ikke står overfor noen veivalg i livet som involverer verdispørsmål er denne legen kunnskapsrik og dyktig. Jeg har tidligere hatt flere gode opplevelser med denne legen. Jeg har likevel valgt å bytte fastlege på grunn av at denne legen er verdikonservativ og deler sine personlige overbevisninger med pasienten. Dette oppfatter jeg som uprofesjonelt. Det svekker min tillit til henne, og til hennes evne og vilje til å gi pasienten nøytrale svar. Jeg ønsker en lege som er mer samstemt med rådende oppfatninger i tiden og som ikke lar sitt personlige ståsted redusere sitt kunnskapstilfang.
God og solid fastlege!
Lege: Svend Peder Vesterfjell SkrevetEn fastlege som tar seg tid og forstår problemene en måtte ha. Veldig fornøyd! Jeg prøvde det nye systemet på nett for å bestille time, og dette funket svært bra :)
Flott lege
Lege: Svend Peder Vesterfjell SkrevetJeg er svært fornøyd med Svend Peder Vesterfjell. Han tar seg god tid til å lytte, og tar meg på alvor både med fysiske og psykiske problemer. Det er noe lang ventetid for å få time til ham, og jeg er ikke fornøyd med resepsjonistene, da de virker frekke og utålmodige både på telefon og på kontoret.
Jeg synes også det var unødvendig at jeg måtte ha en time til vurdering for å få sendt en legeattest til NAV, da de allerede har den kroniske lidelsen min skrevet i journalen min. Dette blir spesielt tungvindt med den tidligere nevnte ventetiden.
Alt i alt så er jeg svært fornøyd med legen, og mindre fornøyd med legekontoret.
En fantastisk lege
Lege: Svend Peder Vesterfjell SkrevetJeg har fått et svært godt inntrykk av han, og han tar meg på alvor og stiller opp. Eneste som er dumt med å ha lege på Midtbyen Legesenter er hvordan man blir møtt av resepsjonen som tar telefonen... Har aldri før opplevd en surere og såpass lite empatisk tone fra helsepersonell! En kamp å komme gjennom med mitt, og blir avfeid med en snurt tone når jeg spør om det er mulig å få prate direkte med legen. Greit at det ikke er en del av deres policy, men det går an å møte pasientene i telefonen noe hyggeligere enn det jeg ble..