Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Røros Legesenter
Glimrende dyktig lege; både faglig og menneskelig
Lege: Ingrid Marie Løvnes Vedum SkrevetKom til legevakta sist sommer med ødelagt finger (delvis revet av kjøttet og brukket fingertupp). Ble behandlet på en meget god måte, både medisinske og menneskelig og fingeren grodde og er helt fin. Spesialister innen ortopedi har sett på den senere og sier det samme; flaks at du møtte en så dyktig lege! Ble fulgt opp dagen etter per telefon.
Min nye fastlege.
Lege: Lars Olav Bondahl Mehl SkrevetHan er grundig og samvittighetsfull, og det virker som om han lest det som står i journalen og forberedt seg godt i forkant av timen.
Dessuten sitter han ikke med øynene festet på skjermen hele tiden, men har øyekontakt og gir gjennomtenkte tilbakemeldinger, også på spørsmål som kanskje ikke alltid er helserelaterte.
Jordnær og dyktig lege
Lege: Svend Peder Vesterfjell SkrevetHan er veldig lett å kommunisere med, og har en natur som gjør ham enkel å betro seg til. Jeg føler at han alltid gjør sitt ytterste for å hjelpe pasienten. Kommer til å beholde ham som fastlege så lenge jeg bor i Trondheim. Det kan være litt vanskelig å komme gjennom på telefon, men er man i sentrum er det veldig enkelt å stikke innom kontoret for timebestilling.
Veldig god lege
Lege: Svend Peder Vesterfjell SkrevetFørste fastlegen jeg har hatt i Trondheim og er veldig fornøyd. Blir tatt på alvor, både med fysiske og psykiske lidelser.
Nei takk!
Lege: Hege Liljedahl Steene SkrevetDenne legen er ikke så interessert i å høre på hva pasienten har å si. Hun bryr seg for lite om pasienten og i mitt tilfelle gjorde hun ikke det jeg ba om.