Torunn Wigum Frøseth
Dette er den beste legen jeg har hatt, og jeg har vært innom mange! Legen er veldig opptatt av at jeg skal få den hjelpen jeg søker, og hvis det har vært problemstillinger som legen ikke kan svare på selv, så ble jeg alltid henvist til andre instanser/fagfolk for å få hjelp med det jeg trengte. Her spesielt innenfor kvinnehelse, noe som mine tidligere leger aldri gjorde grunnet lite kunnskap om kvinnehelse. Hvis jeg ikke fikk svar på det jeg trengte hos de jeg ble henvist til, ga Frøseth aldri opp, og sendte meg til nye fagpersoner. Legen er årvåken, lyttende og tok meg alltid på alvor. Synd jeg måtte flytte til en annen by og miste denne legen..
Jeg oppfatter Torunn som tydelig, trygg, ærlig og et godt medmenneske. Hun er flink til å ivareta pasientenes behov og er ivrig på å finne rette behandling. Hun ønsker oppriktig å hjelpe/støtte/veilede sine pasienter.
I tillegg har hun en positiv energi som både smitter og trygger legebesøket.
Hun er også svært flink med barn. Verken min datter eller jeg kunne ikke fått en bedre fastlege. Klapp på skuldra til superdoktor Torunn. Verden trenger flere leger som deg!
For meg har det vært veldig spesielt å bli møtt på den måten jeg har blitt møtt på av Torunn, da jeg har dårlige erfaringer fra min tidligere fastlege, særlig mtp. psykiske utfordringer. Torunn er virkelig i den andre enden av skalaen når det gjelder å vise forståelse, empati og omsorg. Hun tar både fysiske og psykiske utfordringer på alvor, og tar seg tid til å lytte og besvare de spørsmål jeg har, samt stille oppfølgingsspørsmål. Jeg føler meg sett, og setter veldig pris på at hun snur seg bort fra PC-skjærmen og faktisk er til stede i rommet. Jeg håper virkelig at jeg aldri behøver å bytte fastlege igjen, og vil på det varmeste anbefale henne!
Flyttet til TRD og satte meg på venteliste hos Torunn på Lade Legesenter. Kom kjapt inn, og har aldri før henne møtt en så jordnær, lyttende og hjelpsom lege.
Jeg kan anbefale henne på det varmeste!!
Uten tvil en av de beste fastlegene jeg har hatt. Hun utviser stor forståelse og lytter til meg og de problemstillingene jeg kommer med. Gir tett oppfølging og jeg føler meg veldig ivaretatt hos henne. Hun er også ærlig på de punktene hun mener hennes kompetanse ikke strekker til, noe som gir en ekstra trygghet for meg som pasient. Har vært hos henne med både fysiske og psykiske plager, og følt meg like tatt på alvor alle gangene. Anbefaler Torunn på det varmeste!